Jídelní lístek 30. 10. – 31. 10. 2025

29.10.2025

Pondělí                         Prázdniny

27.  10.                                  

                                                                                                          

Úterý                           Svátek

28.  10.                                  

                                                                                                          

                                                                                                          

Středa                          Prázdniny

29. 10.                                   

                                                                                                          

 

Čtvrtek                        Polévka rybí s hrachem 1a,4,7,9

30. 10.                                   Krůtí směs s lučinou 1a,7

                                                Bulgur 1a

                                                Jogurt bílý s borůvkami 7

                                                Minerálka

 

Pátek                           Polévka hovězí s rýží  9

31. 10.                                   Vepřová panenka přírodní 1a,7

                                                Brambory vařené

                                                Mrkev dušená s hráškem

                                                Mléko 7

                                                Čaj ovocný

                                                 

Dobrou chuť            

                                                                                                    Změna jídelníčku vyhrazena

 

 

 

 

 

ZNAČENÍ ALERGENŮ V JÍDELNÍM LÍSTKU

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování

dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

 

1. Obiloviny obsahující lepek

 ( 1a-pšenice, 1b- žito, 1c- ječmen, 1d-oves, 1e-špalda)

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

Způsob značení alergenů:

Číslo v jídelním lístku označuje příslušný alergen  dle výše uvedeného seznamu, který daný pokrm obsahuje.

Upozorňujeme strávníky, že stravovací provoz je povinen označit vyrobený pokrm alergenní

složkou a má pouze funkci informační.

 

 

K poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.